Kamphuis Notariskantoor

 

Kamphuis Notariskantoor is een kantoor met een goede reputatie.Als opvolger van de heer Kamphuis (naamgever van het kantoor en notaris van 1992 tot en met 2016) is notaris Wilbrink per 2017 benoemd tot notaris in Hengelo en zal als zodanig Kamphuis Notariskantoor voortzetten.

Notaris Wilbrink is reeds sinds 2001 werkzaam op het kantoor. De jarenlange notariële ervaring van notaris Wilbrink komt tot uiting op de verschillende rechtsgebieden:

  • onroerend goed
  • personen- en familierecht / nalatenschappen / echtscheiding
  • huwelijksvermogensrecht en erfrecht
  • ondernemingsrecht

In het onroerend goed beschikken wij naast de gebruikelijke kennis om Juridische leveringen en hypotheken te verzorgen over specifieke kennis op het gebied van ( nieuwbouw) appartementensplitsingen, het verzorgen van de noodzakelijke splitsingstekeningen enzovoorts. Wilt U hierover nadere informatie? Wij staan U graag te woord.

Bij het maken van testamenten komt steeds vaker de vraag naar voren: Notaris, wilt U – als mijn vertrouwenspersoon – na mijn overlijden als mijn executeur mijn nalatenschap afwikkelen? Zo’n vraag is uiteraard gebaseerd op een vertrouwensrelatie en wordt inhoud gegeven naar aanleiding van eenieders persoonlijke omstandigheden. Daarbij kan in voorkomende situaties ook gedacht worden aan het verzorgen van begrafenis of crematie. Goede instructies voor de executeur zijn ook dan onmisbaar.
Met notaris Wilbrink als executeur weet u zich verzekerd van kwaliteit van de afwikkeling door hem als executeur van uw nalatenschap, uiteraard met inachtneming van uw wensen op dat gebied.

In het ondernemingsrecht kan ons kantoor terugvallen op jarenlange ervaring. Om het even of het nu gaat om oprichting, herstructurering, juridische fusie- of juist splitsing van vennootschappen, alle daarvoor noodzakelijke specialistische kennis is op ons kantoor ruimschoots aanwezig. Ook op het gebied van Stichtingen en Verenigingen bent bij u bij ons aan het juiste adres.


 


Historie

Vanaf 2001 ben ik in het notariaat werkzaam, begonnen als HEAO-er op het toenmalige kantoor Kamphuis-Kroezen-Veldhof, vervolgens de stap gemaakt naar kandidaat-notaris bij Kamphuis Notariskantoor (sinds 2007) en tenslotte per 2017 benoemd tot notaris, als opvolger van notaris Kamphuis.

Het kantoor is per 5 februari 2007 gevestigd aan de Demmersweg 92 te Hengelo. Alle sinds 7 september 1992 voor notaris Kamphuis verleden akten en alle daarbij behorende repertoria en overige bescheiden zijn door mij overgenomen en bevinden zich op ons kantooradres, danwel kunnen door mij worden geraadpleegd.